Vanita - a kristályszappan

Csillagjegyed szerint

Lelki problémád szerint

Bőrproblémád szerint

Zöld fluorit

A fluorit fokozottan védelmező kristály, különösen pszichikai szinten. Segít felismerni (amikor a külső hatások már belülről emésztenek bennünket), valamint kizárni a lelki manipulációt és a nem megfelelő szellemi hatást.

Hatás a testedre

Erősíti az egyensúly és a koordinációt. A fluorit hatékonyan gyógyító eszköz, elbánik a fertőzésekkel és a rendellenességekkel. Előnyös a fogak, a sejtek és a csontok számára, megjavíthatja a káros DNS-eket. Hatásos a vírusokkal szemben, különösen elixírként alkalmazva. Regenerálja a bőrt és a nyálkahártyát, főként a légutakban; gyógyítja a sebeket. Jó hatással van a megfázásra, az influenzára és az arc-, illetve homloküreg-gyulladásra. Feloldja a letapadásokat, mozgékonnyá teszi az ízületeket, enyhíti az ízületi gyulladást és a gerinc sérüléseit. Az egész szervezeten áthatolva igyekszik a szív felé, fokozza a fájdalomcsillapítást. Enyhülést hoz az övsömör kellemetlen tüneteire és más, az idegekkel összefüggő fájdalomra. Gyógyítja a bőrt: eltünteti a foltokat és a ráncokat. A fluorit feléleszti a szexuális libidót. A zöld fluorit csillapítja a gyomorbántalmakat és a bélgörcsöket.

Segít lelki harmóniád megteremtésében

A fluorit közvetlen környezetünkben különösen hatékonyan nyeli el a negatív energiákat. A tudatalattiból a felszínre hozza az információkat és érvényesülni engedi az intuíciót. Hatásos tisztítója az aurának, a csakrának és a szellemnek: megszünteti az elavult szokásokat. Tisztítja és stabilizálja az aurát. Rendkívül hatásos a komputer és az elektromágneses stressz ellen. A testben mindent tisztít, megszűr, eloszlat és újraszervez, ami nincs megfelelő állapotban. Ez a legjobb kristály a rendezetlenség bármilyen formájának megszüntetésére. A fluorit földeli és egyesíti a spirituális energiát. Erősíti az előítéletektől mentes tárgyilagosságot és fokozza az intuitív képességet. Stabilitást hoz a közösségekbe, és közös cél mögött sorakoztatja fel a tagokat. Sok szinten társul a fejlődéshez, és belesimítja a mindennapi életbe. Legyőzi a káoszt, újjászervezi a fizikai, az érzelmi és a szellemi testet. A fluorit növeli a magabiztosságot, ügyességet, fejleszti a fizikai és a szellemi összerendezettséget, valamint megakadályozza a mentális rendellenességet. Szétoszlatja az illúziókat, felfedi az igazságot. Nagyon hasznos, ha pártatlanul és objektíven kell állást foglalnunk. Ez a kristály a tanulás kitűnő segítője: összerendezi és feldolgozza az információkat, a már meglévő tudás egységbe foglalja a még megtanulandóval, növeli a figyelem összpontosítást. Segít az új ismeretek hasznosításában, megkönnyíti a gyors gondolkodást. Stabilizáló hatása is van. Lehetővé teszi, hogy megértsük, a gondolkodásunk és az érzéseink milyen hatással vannak a szervezetünkre. A kapcsolatokban az egyensúly fontosságára tanít.