Vanita - a kristályszappan

Csillagjegyed szerint

Lelki problémád szerint

Bőrproblémád szerint

Vörös tigrisszem

A tigrisszem védelmet nyújtó kő: hagyomány volt, hogy különféle átkok elleni talizmánként hordták. Összekapcsolja a Föld energiáját a Nap energiájával, magas rezgésállapotot hozva ezzel létre. A tigrisszem üzenete az élő melegség. A követ mozgatva vándorló fénysugarat láthatunk, amely bámulatos elevenséget kölcsönöz a kőnek. Meleg sugárzását selymes arany és barna tónusainak köszönheti.

Hatása a testedre

Jótékonyan hat a szemre, és fejleszti a sötétben való látást; gyógyítja a torok és a nemzőszerveket, valamint feloldja a szűkületeket. Hasznos a törött csontok helyrehozatalában is. A vörös tigrisszem felgyorsítja a lelassult anyagcserét, és növeli a lanyha szexuális késztetést.

Segít lelki harmóniád megteremtésében

A tigrisszem élénkséget és meleget áraszthat, segíthet befelé tekinteni és felismerni belső korlátainkat. Nyitottságra és kreativitásra ösztönözheti szellemünket, megfékezheti a túláradó energiákat és izgalmakat. Mélységes belső béke és védettség, érzelmi mélység fejlődhet ki hatására. Használatával kifejleszthetjük magunkban a mások iránti bizalom és megértés képességét. Megkönnyíti a célok megvalósítását, segít felismerni belső erőtartalékainkat és biztosítja a tiszta szándékot. A tigrisszem rendbe hozza az önértékelési zavarok, az önbírálat és a blokkolt kreativitás következményeit. Segít felismerni a tehetséget és a képességeket, és persze a hibákat is, amelyeket jó lenne legyőzni. Bármilyen függőségben szenvedőt támogat abban, hogy változtatni tudjon eddigi életvitelén. Kiegyensúlyozza a jin– és a jang energiát, valamint energiával tölti fel az érzelmi testet. Mérsékli a depressziót és felderíti a hangulatot. A vörös tigrisszem serkentő kő, amely legyőzi a letargiát és motivációt biztosít.