Vanita - a kristályszappan

Vanita szeánszok

Mit jelent ma nekünk az a szó, hogy szeánsz?

Szaunaszeánsz keretén belül egy nagyon kellemes ceremóniában lehet részünk. A szaunaszeánsz a jó hangulat és a jó közérzet szellemét idézi meg a szaunában. Teljes kikapcsolódás, kellemes lágy zene. Méregtelenítés. Ehhez hasonló élményt tud nyújtani a szappanszeánsz és ennek a rituálénak a "kistestvére" a zuhanyszeánsz.

Nem mindenkinek adatik meg, hogy heti rendszerességgel járjon szaunaszeánokra. Vagy az ideje, vagy a pénze, vagy az egészsége nem engedi.  A szaunaszeánsz „light” változata a szappanszeánsz. De csak a testnek „light”, mert léleknek annál többet tud nyújtani. Egy szaunaszeánsz alkalmával több ember tartózkodik kis helyen, míg a szappanszeánsz csak Rólad szól. Úgy, ahogy Te akarod.

Lehet mézes, lehet tejes, lehet kristályos, lehet sörös. Te döntesz. Olyan zenét választasz, ami Neked tetszik, hiszen egy telefon és a net segítségével nincsenek határok.

Válassz ki egy napot erre a célra, merülj el egy kád forró vízben azzal a gondolattal, ami épp nyomaszt, vagy egy megoldásra váró feladattal. De összpontosíthatsz arra a célra is, amit el akarsz érni. Fontos, hogy tudd, mit akarsz.

Tovább fokozhatod a hangulatot gyertya segítségével. Elmaradhatatlan kelléked lesz a kristályos szappan, ami a Te szappanod a Te kristályoddal.

Oltsd le a lámpát, ne létezzen más, csak a gyertya, a zene, a kristályos szappan és Te.

A fürdővizet Te választod meg. A kelékeket hangulatod, vagy bőrproblémád szerint válaszd ki. Rakhatsz bele illóolajat, vagy akár egy bögre tejet mézzel. De készíthetsz kristályfürdőt is a kristályok segítségével (erről részletesen olvashatsz ITT). 

A lényeg, hogy csak Te legyél magaddal.

15 perc alatt csodát tudsz tenni. Hangolódj rá a problémádra, a problémádból csinálj feladatot, majd lásd magad előtt megoldva a feladatot, és meglátod, az ötlet is hamarosan rád talál, hogy tudd, hogyan csináld. Ne görcsölj, jön magától! A szeánsz végén mosd át magad a kristályos szappannal, ami a Te titkos társad, akár az amuletted is lehet.

Ha azonban inkább a zuhanyzást részesíted előnyben - legyen tél-vagy nyár - erre a "műveletre" is tudunk Neked szeánszt javasolni. A zuhanyszeánsz pár percet vesz igénybe, de ezalatt a kis idő alatt nemcsak felfrissülsz, hanem a bőröddel is jót teszel. Minél hidegebb vízzel végzed a szeánszt, annál hatásosabb, hiszen a hideg hatására a pórusok összehúzódnak, majd szépen lassan nyeri vissza a bőröd alap állapotát. Ha nincs rá időd, hogy lemosd az egész tested, próbáld ki, hogy csak az arcod és a csuklód, illetve a karhajlatod zuhanyzod le hideg vízzel. Nem is gondolnád, hogy milyen csodás felfrissülésben lesz részed.

Ha pedig szeretnéd mindezt méltóképpen megkoronázni, a fürdéshez válassz a Vanita kristályos szappanok közül, amelyek nemcsak a bőrödet ápolják, hanem a kristályos víznek köszönhetően a lelkedre is jó hatással vannak. 

A kristályos szappan minden nap emlékeztetni fog arra, mi a célod. Nem hagy egyedül.