Vanita - a kristályszappan

Holt-tengeri iszap krémszappan

Holt-tengeri iszap krémszappan -
Javasolt fogyasztói ár: 990 Ft
Nincs véleményÉrtékelés

A Holt-tengeri iszap rendkívül alkalmas allergiás bőrelváltozások kezelésére, mint például az akné, ekcéma és a pikkelysömör.
A Vanita Holt-tengeri iszapos szappan csak természetes összetevőkből álló, vegyi- és egyéb adalékokoktól mentes, 100%-ban natúr. Feszesítheti, táplálhatja, hidratálhatja és élénkítheti a bőrödet.

Holt-tengeri iszap krémszappan tulajdonságai

Mitől olyan hatásos? Az összetétele miatt?

12 nyomelemet és organikus anyagokat, szilárd növényi és állati eredetű anyagokat, és vizet tartalmaz. Mentes a toxikus nehézfémektől (ólom, arzén, kádmium, higany, stb). pH értéke: 8,6 ezáltal lúgos kémhatású

A Holt-tengeri iszapot évtizedek óta használjuk pakolásokhoz, mivel feszesíti, táplálja, hidratálja és élénkíti a bőrt. Rendkívüli mélytisztító hatással rendelkezik, „kiszippantja” a szennyeződést a pórusokból, és egyben fertőtlenít is, valamint leszárítja a mitesszereket és a pattanásokat.
Ha a fejbőrödre viszed fel, az iszappakolás erősíti a hajhagymákat, tisztítja a fejbőrt, megszünteti a zsírosodást és a korpásodást. Élénkíti a fáradt és hajfestéktől károsodott fejbőrt. Szabályozza a túlzott faggyúmirigy-működést, ásványi elemeket juttat a fejbőrbe, javítja a vérkeringést, csökkenti a hajhullást. Minden bőr és hajtípusra használható.

A Holt-tengeri iszap rendkívül alkalmas allergiás bőrelváltozások kezelésére, mint például az akné, ekcéma és a pikkelysömör.
A Vanita Holt-tengeri iszapos szappan csak természetes összetevőkből álló, vegyi- és egyéb adalékokat nem tartalmaz. Feszesíti, táplálja, hidratálja és élénkíti a bőrödet.