Vanita - a kristályszappan

Teafás prémium krémszappan

Teafás prémium krémszappan -
Javasolt fogyasztói ár: 890 Ft
Nincs véleményÉrtékelés

Szappanba zárt minipatika

Javasoljuk: bőrsérülés fertőtlenítésére, bőrpír, izomfájdalom csökkentésére

Fő összetevő: kristályok által energetizált víz

Súly: 100 g

Szavatossági idő: 3 év

Csomagolás: díszdoboz

Teafás prémium krémszappan tulajdonságai

A teafaolaj fokozza a szervezet védekező képességét az egészséget fenyegető kórokozókkal szemben, azaz pozitívan hat az immunrendszerre. A bőrsérülés fertőtlenítésére alkalmas mivel a seb nem ég tőle. Antiszeptikus hatása sebbel érintkezve fokozódik. Tévhit, hogy testünk kellemetlen szagáért az izzadás felelős. Valójában ezt egy baktérium okozza, mely ellen hatásos fegyver a teafa olaj. Kitűnően használható izomfájdalom csökkentésére, bőrpír, torokgyulladás és számos gombás fertőzés kezelésére. Fokozza a vérkeringést és jótékonyan kisimítja a feszült idegeket.  A fentieket tekintve az ausztráliai teafaolaj hamisítatlan minipatika, legyen tehát kéznél, nyaralásnál, kiránduláskor, sátorozásnál, strandon, de a pelenkázás előtti-utáni kézmosásnál is nagy hasznát veheted.

Fontos! Figyelj arra, hogy a szem környékére ne jusson belőle, illetve kisgyermekeknél mindig kis mennyiségben alkalmazd.

Kristályok által energetizált vízzel és kizárólag természetes növényi alapanyagokból készül.

Súlya: 100 g +/- 10% (Kézzel készítjük a szappanokat, ezért 10% eltérés lehetséges a súlyában). 

Mérete: 2,3 cm vastag, 7,0 cm átmérőjű +/- 1-2 mm (Kézzel készítjük a szappanokat, ezért 1-2 mm eltérés lehetséges a méretében).

Szavatossági idő: 3 év

Összetevők: szappanosított kókusz-, pálma-, napraforgó-, oliva olaj, kristályok által energetizált víz, glicerin*, búzaliszt, teafa olaj, terpineol **, limonen **, spirulina 


*Szappanosodás során természetes módon keletkezik.

** Az illóolaj természetes összetevői.

Az összetevőkről bővebben ITT olvashatsz!