Vanita - a kristályszappan

Szőlőmagolajos fürdőbomba kubebával, fekete kaviárral 120g

Szőlőmagolajos fürdőbomba kubebával, fekete kaviárral 120g tulajdonságai

 

Szőlőmagolajos fürdőbomba (celofános csomagolásban, ajándék sárga színű organza tasakkal)

 

Egy fárasztó nap után készíts egy forró kád vizet és enged, hogy a szőlőmagolaj kifejtse jótékony hatását. A meleg vízben pórusaid kitágulnak, vérkeringésed felgyorsul és a szőlőmagolaj mélyebben eljut bőröd rétegeibe, így jótékony hatása hosszabb ideig érvényesül. 

 

A szőlőmagolaj a bőr simaságát, rugalmasságát biztosítja, megelőzi korai öregedését, képes a kollagén szöveteket regenerálni, növekedésüket stimulálni, a petyhüdt bőr állapotát javítani. Alkalmas száraz, érett bőr ápolására, gyulladásgátló hatású.

 

A kubeba nagyszerű tonizáló és fertőtlenítő, felgyorsítja a sebek gyógyulását, ezért elsősorban akné és zsíros bőr kezelésének az ellenszere. Fertőtlenítő, gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, valamint harmonizálja a bőr faggyútermelését.

 

A Vanita fürdőbomba nemcsak hogy különleges kényeztetést nyújt bőrödnek, hanem még megannyi bosszúságtól is megkímél!

 

Így használd: engedd tele a kádad melegvízzel és dobd bele a fürdőbombát. Hagyd, hogy pezsegve feloldódjon és szétáradjon fürdőszobádban a kellemes, citromos illat. Majd ereszkedj bele a fürdővízbe és élvezd az argánolaj áldásos hatását. Ha a fürdésnek ezt a módját választod, sem szappanra, sem pedig testápolóra nem lesz szükséged.

 

Súlya: 120 g 

 

Szavatossági idő: 1 év