Vanita - a kristályszappan

Csillagjegyed szerint

Lelki problémád szerint

Bőrproblémád szerint

Szőlőmagolaj

Sokan állítják róla – teljes joggal -, hogy ez az olaj egy fel nem ismert csoda. Színe kissé eltér a megszokottól, ugyanis zöld. Külsőleg és belsőleg egyaránt hasznáható.

Gazdag bioaktív, antioxidáns anyagokban, bioflavonokban, telítetlen zsírsavakban, linolsavban (az F-vitamin egyik alkotója) és klorofillban. Magas az E-vitamin tartalma (8-10 mg/100g, ami más olajféléknél magasabb). Az antioxidáns (szabadgyökmegkötő) hatása 18,4-szer jobb, mint a C-vitaminnak, és 50-szer nagyobb, mint az E-vitaminnak.

Hatása a testedre

Megvédi az érrendszert a meszedéstől, erősíti a vérereket és a hajszálerek falait, ezáltal is csökkentve a trombózisveszélyt. Hatékonyan befolyásolja a vér koleszterintartalmát. Javítja a látást, megelőzheti a szürkehályog kialakulását. Védi a sejtek genetikai anyagát a káros hatások ellen, így gátolva meg a rák kialakulásának lehetőségét.

A szőlőmagolaj a bőr simaságát, rugalmasságát biztosítja, megelőzi korai öregedését, képes a kollagén szöveteket regenerálni, növekedésüket stimulálni, a petyhüdt bőr állapotát javítani. Könnyen és gyorsan felszívódik, különösen alkalmas száraz, érett bőr ápolására, gyulladásgátló hatású. Használd rendszeresen a dekoltázsodon, hajvégeiden és a hajtöveden (száraz, repedezett haj esetén).

Segít lelki harmóniád megteremtésében

Erősíti a szervezetet a stressz ellen.