Vanita - a kristályszappan

Vállald az érzéseidet!

A mostani 3 kristályvíz-keverék a romantikában, a szenvedély és a gyönyör elérésében, a szorongások legyőzésében, a bőr megújításában lehet hasznos választás, de segítenek abban is, hogy még inkább felszabadultabban tudd megélni a mindennapokat. Ismerd meg a thulit, a mookait, az aprofillit, az akvamarin, a rutilkvarc, az achát és a fakövület titkát.

Szenvedély és gyönyör: thulit, mookait és rózsakvarc

A szilikátból és kavrcokból álló keverék az érzéki örömök élvezetét erősíti: a thulit fokozza az érzéki élvezeteket és a nemiség örömét, és segít nevetni. A mookait felébreszti bennünk a változatosság igényét és támogatja a kapcsolatok intenzív átélését. A rózsakvarc szívélyessé és romantikussá tesz, segít megérezni a dolgokat. A keverék száműzi az életünkből az unalmat, szórakoztat, örömet ad és érzékivé tesz. Testileg jó hatással van a vérképzésre, serketni a keringést, javítja a vérellátást, fokozza a termékenységet és segít a nemi problémákon.

Nyitottság és tágasság: aprofillit, akvamarin és rutilkvarc

Felszabadultság és őszinteség (apofillit), egyenesség és széles látókör (akvamarin), továbbá képzelőerő és szellemi nagyság (rutilkvarc) egyesül ebben a szilikátokból és kvarcból álló, távlatokat nyitó keverékben. Hatására megszűnik a szűklátókörűség, a kicsinyesség, a pedantéria, és lehetőség nyílik a nayg tettekre. Ugyanígy megszűnik bennünk minden félelem, aggodalom és szorongás. Testileg ez a keverék kiváló az asztma, az allergia és az autoimmun-betegségek gyógyítására.

Érettség és megértés: achát, hegyikristály és fakövület

Ez a kavrckeverék a tudatosságot és a lelki stabilitást szolgálja. Az achát a védettség érzését nyújtja és segít megtalálni magunkban a nyugalmat, a hegyikristály pedig a világos észlelést és az emlékezetet erősíti. A fakövület földel és segíti az élmények feldolgozásának folyamatát. E keverékben egyesülve lehetővé teszik, hogy felismerjük és megértsük az élettapasztalataink üzenetét és szellemileg érettebbé válljunk. Aki szilárdan gyökerezik az életben és töretlenül fejlődik, azt semmi sem térítheti el az útjáról. Testileg a keverék az emésztést, az anyagcserét, a kötőszöveteket és a bőrt erősíti, támogatja a belső szervek együttműködését. Külsőleg alkalmazva kiválóan felfrissíti a megviselt bőrt.

Jövő héten 3 olyan keveréket hozok, amelyek a tisztulásban, a megújulásban lesznek a segítségedre és feltöltenek életerővel. Addig is, ha szeretnél otthon kristályvizet készíteni, ITT elolvashatod, hogyan kell.

Forrás: Michael Gienger – Joachim Goebel - Kristályvíz

Fotó: Pinterest