Vanita - a kristályszappan

Csillagjegyed szerint

Lelki problémád szerint

Bőrproblémád szerint

Shea vaj

A shea vaj könnyedén felszívódik a bőrbe és hosszantartó hidratáló hatást fejt ki, lágyítja a ráncokat, finomabbá teszi a bőrt és serkenti annak öngyógyító képességét.

A shea vaj növényi zsiradék, amely egy Közép-Afrikában élő fa, a karité terméséből készül. 20 éves korában hozza első, nagy, szilvára emlékeztető, csonthéjas terméseit és akár 200 éven keresztül is terem. A növény gyümölcse a shea dió, akár 60-70%-os zsírtartalommal rendelkezik A shea vaj igen magas A, E és F vitamin tartalmát képes megőrizni. A shea vajat Afrikában igen nagy mennyiségben állítják elő. Ott a bőrápoláson kívül a táplálkozásban is használják, sőt – éghető lévén – még világítanak is vele. A shea vaj egyik legnagyobb értéke, hogy sokáig változatlan minőségű marad, nehezen avasodik. A shea vaj “titka”, hogy összetétele sokban hasonlít az emberi bőrt védő természetes emulzió összetételére, vitamintartalma pedig szinte tökéletes bőrápolóvá teszi.

Hatása a testedre

A shea gyorsan és tartósan enyhíti a pikkelysömör tüneteit,  az allergiás reakciókat, a bőrproblémákat és nyugtatja a bőrt. Gyulladáscsökkentő tulajdonsága révén kiváló a rovarcsípések ellen és a kiütésekre egyaránt.

Segít lelki harmóniád megteremtésében

Testi-lelki felüdülést nyújtva fokozza a kényeztetés örömét.