Vanita - a kristályszappan

Rózsakvarc tartalmú krémszappan rózsafaolajjal

Rózsakvarc tartalmú krémszappan rózsafaolajjal -
Javasolt fogyasztói ár: 1 490 Ft
Nincs véleményÉrtékelés

Segíthet a szerelemben

Főbb összetevő: kristályok által energetizált víz

Csillagjegyes kapcsolódás: Bika, Mérleg

Súly: 100 g

Szavatossági idő: 3 év

Csomagolás: díszdoboz

Rózsakvarc tartalmú krémszappan rózsafaolajjal tulajdonságai

rózsakvarc a szerelem és a szív köve. A görögök szerint Ámor és Eros a szerelem istenei küldték a rózsakvarcot a földre, hogy a szerelem és a kibékülés őserejét az embereknek ajándékozzák. A rózsakvarc kristály nem csak a hűségre és a szeretetre, szerelemre való belső igényünket támogatja, hanem erősíti a szépérzékünket. A rózsakvarc segít azoknak, akik a partneri kapcsolatukban elidegenedtek, hogy egy új síkon újra együtt tudjanak lenni. A szív valós és vélt sebeit hatásosan lehet vele kezelni. Harmonizálja és megvédi a gyermeki lelket a sérülésektől. Érzékeny rezgésén keresztül igen élénkítő ereje van teremtő gondolatainkra és a fantáziánkra. A rózsakvarc kristály kielégítőbb és boldogítóbb szexualitást ajándékoz, az érzelmeket és a testiséget egyensúlyban tartja. Növeli az érzékenységet, az empátiát, a romantikát. Csillapítja a kedélyeket, támogatja a közvetlenséget, segítőkészséget és a harmonikus együttélést.

rózsafaolaj pedig, mely több száz összetevőből áll, képes egyes baktériumokat elpusztítani. Alkoholos segítség nélkül is kiváló bőrfertőtlenítő és -összehúzó hatása van, képes csillapítani a bőrpírt. Minden bőrtípus számára megnyugvást nyújt, de a pirosodásra hajlamos, valamint az idősödő bőr számára áldásos a hatása. Minden olyan helyzetben használhatod, ahol a nőiségre szeretnéd helyezni a hangsúlyt.

Kristályok által energetizált vízzel és kizárólag természetes növényi alapanyagokból készül.

A Rózsakvarc a következő csillagjegyek szülötteihez illő kristály: Bika, Mérleg

Súlya: 100 g +/- 10% (Kézzel készítjük a szappanokat, ezért 10% eltérés lehetséges a súlyában). 

Mérete: 2,3 cm vastag, 6,5 cm átmérőjű +/- 1-2 mm (Kézzel készítjük a szappanokat, ezért 1-2 mm eltérés lehetséges a méretében).

Szavatossági idő: 3 év

Összetevők: szappanosított kókusz-, pálma-, napraforgó-, olivaolaj, kristályok által energetizált víz, glicerin*, búzaliszt, rózsafa illóolaj, geraniol**, citronelloll**


* Szappanosodás során természetes módon keletkezik.

** Az illóolaj természetes összetevői.

Az összetevőkről bővebben ITT olvashatsz!