Vanita - a kristályszappan

Csillagjegyed szerint

Lelki problémád szerint

Bőrproblémád szerint

Rózsafaolaj

A rózsafa olaját, Vénusz istennő növényét, a szív virágát, sokrétűen használják. Gyógyít, szépít, regenerál, testet, lelket, szellemet.


Hatása a testedre

A rózsafa olaja fertőtlenítő hatású, megnyugtatja az igénybe vett bőrt, és egyben szabályozza annak vízháztartását. A bőrápolásban a leghatásosabb olajfajta: hámosító hatása például kitűnő sebgyógyítóvá teszi. Gyulladáscsillapító, tisztítja az eltömődéseket.

A hatóanyagként alkalmazott rózsafaolaj (és rózsavíz) több száz összetevőből áll, képesek egyes baktériumokat elpusztítani. Alkoholos segítség nélkül is kiváló bőrfertőtlenítő és -összehúzó hatása van, képes csillapítani a bőrpírt. Minden bőrtípus számára megnyugvást nyújt, de a pirosodásra hajlamos, valamint az idősödő bőr számára áldásos a hatása.

Segít lelki harmóniád megteremtésében

A rózsafaolajat minden olyan helyzetben használhatod, ahol a nőiségre szeretnéd helyezni a hangsúlyt. Ha aromalámpában teafa olajat párologtatsz, az elkergeti a rosszkedvet és nyugalmat hoz. Illata segít kiegyenlíteni az érzelmi ingadozásokat, kizökkent a borongós hangulatból. Segít harmonizálni a test energiáit, oldani a stresszt.