Vanita - a kristályszappan

Magabiztosság és siker? Kristályokkal elérheted!

A héten is hoztam Neked 3 igazán hasznos kristálykeveréket. Ha szeretnél magbabiztosabb és kiegyensúlyozottabb lenni, ha fontos számodra, hogy mindig nyugalom éa harmónia vegyen körül, vagy ha csak egy kis támogatásra van szükséged, hogy elérd az áhított célt, akkor szerintem találsz köztük olyat, amit érdemes lehet beépítened a mindennapjaidba.  

Védettség és bizakodás: amazonit, dumortierit és rodonit

Kiegyensúlyozottság, magabiztosság és bizalom (amazonit), könnyedség, bizakodás és oldottság (dumortierit), továbbá megértés, megbékélés és megbocsátás (rodonit) hat jótékonyan a félelmekre és traumákra. A három szilikátásvány keveréke segít legyőzni a tehetetlenség érzését és támogat, amikor kihívásokkal kell megküzdened. Hasznos segítséged lehet az utazáskor fellépő rosszulét ellen, görcsök, fájdalmak, valamint a vegetatív idegrendszer zavarai esetén.

Harmonikus egység: krizokolla és turmalin

A krizokolla és a turmalin két gyűrűszilikát, amely a maga módján támogatja a harmonikus egységre való törekvést. A krizokolla fokozza a kiegyensúlyozottságot, az esztétikusságot és erősíti a környezettel való harmonikus kapcsolatot. A turmalin (valamennyi változata) a szellem, a lélek, az értelem és a test jó kapcsolatával biztosítja a belső harmóniát. Együttesen olyan keveréket alkotnak, amely minden kiegyensúlyozatlanságot megszüntet. Belsőleg alkalmazva erősíti az agyat, az idegrendszert, a májat, a szövetek regenerálódását és az immunrendszert. Külsőleg a sebgyógyulást, kék turmalinnal (indigolit) pedig az égési sérülések gyógyulását serkenti.

Mozgásban lenni: kalcedon, mohaachát és opál

A kétféle kvarc (kalcedon és mohaachát), valamint a kavrccal rokon opál (nemesopál vagy tejopál) folyékony kovasavból keletkezik. Ezek az ásványok az akadálytalan és szabad áramlásról gondoskodnak. A kalcedon a szabad szóáradatról és a könnyű sikerről, a mochaachát az akadályok megszűnéséről, az opál pedig a rugalmasságról, a könnyedségről és néha a csapongásról. Ez a keverék testileg serkenti a nyirokkeringést, javítja a szövetek és a sejtek tápanyagellátását és a salaktalanítást. Erősíti az immunredszert is, így gyógyító hatású megfázások, fertőzések és gennyes gyulladások esetén. Amellett, hogy jótékonyan csillapítja a nyirokpangást és a végtagfájdalmakat, hatékonyan segíti a kiválasztást is.

Jövő hétre 3 olyan keveréket mutatok be Neked, amelyek segítenek a konfliktusok és  a problémák gyors megoldásában, a stressz oldásában. Ráadásként pedig megismertetlek egy tikos tértisztító keverékkel is. Addig is, ha szeretnél otthon kristályvizet készíteni, ITT elolvashatod, hogyan kell.

Forrás: Michael Gienger – Joachim Goebel - Kristályvíz

Fotó: universityaffairs.ca