Vanita - a kristályszappan

Csillagjegyed szerint

Lelki problémád szerint

Bőrproblémád szerint

Kristályos víz

A Vanita szappanok a kristályok erejét hordozzák magukban, ugyanis természetes kristályok által energetizált vízből készülnek. Külsőleg alkalmazva a kristályvizek néha hasznosabbak, mint a kövek, hiszen amíg előfordul, hogy egy kristály nehezen helyezhető el a kívánt testfelületen, addig a kristályvízzel készített és energetizált szappanok az egész tested felületén ki tudják fejteni jótékony hatásukat.

Hogyan működik?

A kristályvizek előálítása során a kőzetekbe, ásványokba vagy drágakövekbe zárt információ átkerül a vízbe. Az így informált vizek a kövekhez hasonló hatást fejtenek ki az emberi szervezetre. A lényeg itt kizárólag a kőből származó információ, nem pedig valamilyen módon a vízbe került, kioldott anyag. (Ezt a mikrobiológiai vizsgálatok is igazolják). A homeopátiás orvosságokhoz és a Bach-virágesszenciákhoz hasonlóan a kristályvizek is az információs orvoslás gyógyszerei. Közös jellemzőjük, hogy hatékonyságuk nem az anyagukban, hanem csak és kizárólag az általuk hordozott információban rejlik.

VIGYÁZAT! Nem minden kő alkalmas fürdővíz készítésére.
Külsőleg bizonyos kristályok minden további nélkül alkalmazhatóak, viszont vízbe helyezve méreganyagok válhatnak ki belőlük.

A Vanita szappanok kristályai azonban tökéletesek erre a célra! 

Otthoni használatra legalább 5 db kristályra lesz szükséged 1 liter vízhez, amit 1-2 óra után a fürdővízhez lehet önteni.

Az eljárás a következők alapján történik:

1. A kristályokat megtisztítjuk mechanikus módon.


2. Majd fertőtlenítjük őket.


3. Ezután következik az energetikai tisztítás, kiürítés, vagyis a felvett idegen információk eltávolítása.

4. Végül a kristályokat a desztillált vízbe helyezzük, és 6-8 órán át állni hagyjuk, hogy a rezgések, és az információ a vízbe kerüljön.

 

Próbáld ki Te is a kristályok segítő hatását, hogy a harmónia
mindennapi vendég legyen az életedben!