Vanita - a kristályszappan

Kristályok, nyugalom, megbocsátás

A héten, ahogy ígértem, 3 olyan kristálykeverék “titkába” avatlak be, amelyek a regenerálódásban, a megbocsátásban és a belső nyugalom elérésében lesznek majd a segítségedre.

1. Építő folyamatok és regenerálódás: epidot, nefrit, óceánachát és zoisit

Ez a 4 zöld kristály (kvarc és szilikátásvány) megújítja és fokozza az életerőt. A felüdülés (epidot), a kitartó erő (nefrit), a remény (óceánachát) és a regenerálódás (zoisit) nagy vitalitású keveréke hasznos segítséget nyújthat Neked kimerültség, túl nagy erőkifejtés, esetleg súlyos betegségből való lábadozás során. Optimális hatással van a májra, a vesére, a hármas meglegítőre és a nemi szervekre.

2. Felszabadulás és megbocsátás: mookait, obszidián és rodonit

Ez a kvarc- szilikát-keverék a konfliktusok megoldására és a testi-lelki sebek gyógyítására szolgál. Az obszidián segíthet Neked megszabadulni a régi sérelmektől, a rodonit megbocsátásra és jóindulatra ösztönöz, a mookait pedig segít az élet elfogadásában. Testileg a vérellátás és a vérminőség javítására, a sebgyógyulás gyorsítására alkalmas.

3. Tudatosság és egyensúly: hegyikristály, vörös jáspis és magnezit

Az erő, a feszültség, az aktivitás (vörös jáspis) és a lazítás, az elengedés, a nyugalom (magnezit) ellentétességének jóvoltából ez a keverék egyszerre tölt el vitalitással és belső nyugalommal. Mindehhez a hegyikristály biztosítja a szükséges tudatosságot. Testileg ez a keverék javítja a vérellátást, a hőtermelést és az égési folyamatokat (jáspis), valamint az anyagcserét, az emésztést és a méregtelenítést (magnezit), ezért a fogyókúrák diétás keverékeként is kedvelt. Ehhez ismét a hegyikristály szolgáltatja a kellő tudatosságot.

Jövő hétre 3 olyan keveréket tartogatok Neked, amelyek segítenek, hogy magabiztosabb és fegyelmezettebb legyél. Addig is, ha szeretnél otthon kristályvizet készíteni, ITT elolvashatod, hogyan kell.

 

Forrás: Michael Gienger – Joachim Goebel - Kristályvíz

Fotó: Pinterest