Vanita - a kristályszappan

Kristályokkal a jó kapcsolatokért

A hétre, ahogy ígértem 3 olyan kristálykeveréket hoztam Neked,  amelyek segítenek a konfliktusok és a problémák gyors megoldásában, a stressz oldásában, de segítségül hívhatod őket például sportsérüléseknél vagy izombántalmaknál is. Ráadásként pedig megismertetlek egy tikos tértisztító keverékkel. Vágjunk is bele.

Tiszta tudat: gyémánt és hegyikristály

A kristályvízben a gyémánt és a hegyikristály olyan páratlan keveréket alkot, amely mindkét kristály tulajdonságait fokozza: a tisztaság és a világosság erősíti bennünk a szellemi szabadságra való törekvést. Segít a konfliktusok, problémák gyors és hatékony megoldásában, a lustaságból kötött kompromisszumok és a mulasztások felszámolásában, míg végül megteremtődik a tartós rend. Hatására fokozódik a fegyelem, az önkontroll és a tudatosság, s ezzel párhuzamosan javul a test tisztulása, továbbá az érzékszervek, a hormonmirigyek, a véredények, az idegek és az agy működése is.

Erő és alkalmazkodás: dolomit, magnezit és szerpentin

Ez a magnéziumásvány-keverék lazít, nyugtat és oldja a felgyülemlett stresszt. A dolomit egyensúlyt teremt, elégedetté tesz; hatását kiegészíti a magnezit lazító, türelmessé és békéssé tevő tulajdonsága, valamint a szerpentin külső nyomás és negatívumok ellen nyújtott védelme. Testileg ez a keverék izomlazító hatású: segít az izomlázon, az izomfeszültségeken, a túlerőltetésből, rándulásból és sérülésből eredő izompanaszokon. A sportolók ideális krsitályize, de hatása ugyanilyen kedvező, ha pihenünk, lazítunk, vagy éppen kikapcsolódunk. Fürdővíznek is kitűnő.

Megértés és tisztázás: ametiszt, gyémánt, fluorit, topáz és fekete turmalin

Ez az internzív keverék elsősorban külsőleg, főleg tértisztítsásra használatos. Szórófejes üvegből szétpermetezve minden negatív információtól megtisztítja a helyiséget: az ametiszt a letapadásoktól szabadít meg, a gyémánt intenzíven tisztít, a fluorit a beidegződött mintákat szünteti meg, a turmalin tisztít és semlegesít, a topáz pedig a tiszta teret teremti meg és tartja fenn. Permetezés után ajánlatos a helyiséget azonnal elhagyni, majd 15-30 perc múlva alaposan átszellőztetni: így elkerülhetjük, hogy a szervezetünkben is intenzív tisztulási folyamatok induljanak be (hasmenés, erős verejtékezés stb.) Ha éppen ez a tisztulás a célod, érdemes a keveréket belsőleg alkalmazni – minden esetben szakszerű tanácsadás mellett.

Jövő hétre 3 olyan keveréket mutatok be Neked, amelyek segítenek, hogy jó kapcsolatot tudj kialakítani a környezetedben, hogy élvezni tudd az életet, és lesz olyan is, amely a tanulásban, az összpontosításban lesz a segítségedre. Addig is, ha szeretnél otthon kristályvizet készíteni, ITT elolvashatod, hogyan kell.

Forrás: Michael Gienger – Joachim Goebel - Kristályvíz