Vanita - a kristályszappan

Keverd ki magadból a stresszt!

Múlt héten bemutattam Neked, mit is érdemes tudnod a kristályvizekről, most pedig szépen, sorban beavatlak a kristályvíz keverékek rejtelmeibe. Minden héten 3 keveréket mutatok be Neked. Most két alapkeveréket hoztam, és egyet arra az esetre, ha így, a nyaralás szezon előtt kicsit túl stresszes lenne az életed. Érdemes tenned velük egy próbát!

1. Egy kristálytiszta kombináció: ametiszt és hegyikristály

E két kvarc információja elősegíti a szellemi tisztaságot: éberré, tudatossá és jó megfigyelővé tesz, segít a megbocsátásban és a konfliktusok békés megoldásában. Fizikailag jó hatással van az agyra, az idegekre, a bőrre és a bélre, oldja a légúti elakadásokat, csillapítja a fájdalmakat, a zúzódásokat és a duzzanatokat.

2. Egy alapkeverék: ametiszt, hegyikristály, rózsakvarc

Ez a háromféle kvarcból álló úgynevezett „alapkeverék” javítja az érzékelést, az intuíciót és a megérzést. Élénkít és vitalizál, elősegíti a belső stabilitást, jó közérzetet teremt. Fizikailag harmonizálja az összes belső szabályozó folyamatot: az agy és az idegrendszer (hegyikristály), valamint a hormonrendszer működését, az energia- és a folyadékháztartást (ametiszt), továbbá a keringést és a szív működését (rózakvarc). Egyensúlyt teremt a testi funkciók között.

Vanita tipp: Ezt az alapkeveréket választottam Én is az egyik ÚJ kristályos arc- és testpmeret összetevőinek, nem véletlenül.

3. Elhatárolódás és önrendelkezés: heliotrop, nefrit és szerpentin

Elhatárolódás és önkontroll (heliotrop), védelem és belső béke (szerpentin), továbbá erő és belső egyensúly (nefrit) egyesül olyan keverékké, amely segít, hogy kézben tartsd az életed. Ez a kvarcból és szilikátokból készült kombináció a stresszes időszakokra való! Testileg a vesét, a hólyagot és az immunrendszert erősíti, szabályozza a savtalanítást, enyhíti a gyulladásokat és a reumatikus panaszokat, illetve segíti az ellazulást és a felfrissülést.

Remélem, sikerült felkeltenem az érdeklődésed a kristályok iránt. Ha igen, tarts Velem jövő héten is, mert akkor is hozok 3 új keveréket. Annyit már most elárulhatok, hogy a regenerálódásban, a megbocsájtásban és a belső nyugalom elérésében lesznek majd a segítségedre. Addig is, ha szeretnél otthon kristályvizet készíteni, ITT elolvashatod, hogyan kell.

Forrás: Michael Gienger – Joachim Goebel - Kristályvíz

Fotó: Pinterest