Vanita - a kristályszappan

Csillagjegyed szerint

Lelki problémád szerint

Bőrproblémád szerint

Kék napkő

A hagyomány szerint a napkő a jóakaratú istenekhez és a jó szerencséhez kötődik. A napkő jókedvű és visszafogottan ösztönző kő.

Hatása a testedre

A napkő serkenti az öngyógyító képességet, szabályozza a vegetatív idegrendszert és összehangol minden szervet. Jótékonyan hat a krónikus torokgyulladásra, enyhíti a gyomorfekélyt segítséget jelent a porcproblémákra, a reumára, valamint általános érvénnyel a fájásokra és a fájdalmakra.

Segít lelki harmóniád megteremtésében

Életörömöt és jó természetet ad át, erősíti az intuíciót. Ha úgy érzed, hogy az élet semmi jót nem tartogat számodra, segít megtalálni az örömödet és arra ösztökél, hogy ne hagyjd el magad. Megtisztítja a csakrákat, fényt és energiát biztosít és lehetővé teszi, hogy az igazi énünk boldogan kiragyogjon. Alkímiai kő, amely meditáció alatt és a mindennapi életben is szoros kapcsolatot biztosít a fényhez és a Nap éltető erejéhez.

A napkő hatékony módon távolítja el azokat a "horgokat" amelyeket mások akasztottak ránk akár a csakránkba, akár az aurába. Ezek a horgok szellemi vagy érzelmi szinten lehetnek, s származhatnak birtokolni vágyó szülőktől, gyerekektől vagy szerelmi partnerünktől. A napkő azonban ennek a kapcsolódásnak szeretetteljes módon véget vet, és rendkívül hatásosan vágja el a gúzsba kötő köteléket. Mindig tarts magadnál a napkövet, amikor nehezen mondasz nemet, és folyamatosan áldozatot hozol másokért. Megszünteti a kölcsönös függőséget, sgetíségével erősítheted belső függetlenségedet és ha valamilyen késlekedés akadályoz, a napkő azt is legyőzi.

A napkő remek ellenszere a depressziónak, felderíti a komor hangulatokat, fényt visz a téli sötétségbe. Megszünteti a kirekesztettséget, a hátrányos helyzetűséget és az elhagyatottság érzését. Feloldja a gátlásokat, visszára fordítja a kudarcérzetet, növeli az önbecsülést és a magabiztosságot. Optimistává és lelkessé tesz, még a legmegrögzöttebb pesszimista sem tud ellenállni a napkőnek.