Vanita - a kristályszappan

Csillagjegyed szerint

Lelki problémád szerint

Bőrproblémád szerint

Kaviár

A kaviárt régóta a luxus szinonímájaként emlegetik. Minden korok természetes afrodiziákuma. A kaviár elnevezés a perzsa tojás szóból ered, ami török, olasz és francia kereskedelem révén terjedt el más nyelveken. Az ókori Perzsiában gyógyító hatást tulajdonítottak neki. A kaviárt, mint életenergiát adó hatóanyagot először Erzsébet osztrák császárné használta pakolásként.

Hatása a testedre

Nemcsak fimon, de azt talán kevesebben tudják, milyen áldásos hatással van bőrünkre. Könnyedén szívódik fel, így felgyorsítja a sejtek anyagcseréjét feszesíti, frissíti a bőrt. A fekete kaviár gazdag aminósavakban, telített zsírsavakban és vitaminokban, ezzel táplálja a bőrt, segíti a sejtek regenerálódását. Hosszantartó, mély hidratálást biztosít, javítja a bőr rugalmasságát. Igazán látványos hatását leginkább az érett bőrön fejti ki. A testbőr szépségéért afrodiziákum, ugyanis-számos egyéb tényező mellett- az ösztrogén és progeszteron női hormonok is felelősek. Mivel ezek természetes termelődése a 35. életév betöltése után lelassul így változásokat veszünk észre bőrünkön. A folyamat lelassítható, ha külső forrásból származó proteineket (összetett fehérjéket), aminósavakat pótlunk vissza a szervezetbe akár a tenger mélyéről származó fehérje források segítségével. Foszfor- és kálcium-tartalma óriási. Kíváló sejtépítő tulajdonságát kihasználva gyakran alkalmazzák bőrszövet regeneráló celluloterápiára (sejtterápia) is.

A vízhiányos, fáradt, seborrheás bőrrel csodákat tesz, serkenti a kollagén képződést, fokozza a rugalmasságát, így késlelteti az öregedést. Férfiaknak is tökéletes választás lehet.