Vanita - a kristályszappan

Hogyan használd a kristályvizet?

Mostanra már tudod a különbséget a kristályvíz és az ásványvíz között, így folytathatjuk az „iskolát”. Ma bemutatom neked, hogy mennyi mindenre is tudod használni külsőleg a kristályvizet. Meglátod, meg fogsz lepődni!

A kristályvizek intenzív hatást fejtenek ki és külsőleg igen széles körben felhasználhatóak, kezdve a tértisztítástól, a lemosásokon át a fürdőkig.

Tértisztítás: a kristályvizet szórófejes üvegből szétpermetezve energetikailag megtisztíthatjuk a teret, és javíthatjuk az adott helyiség légkörét. Minden területet a megfelelő kőből készült kristályvízzel tisztíthatunk meg, illetve bizonyos tulajdonságaikat erősíthetjük vagy csillapíthatjuk.

Energetikai egyensúly: ha a testet körülvevő energetikai mezőbe (aurába) permetezzük a kristályvizet, akkor aktiváló, nyugtató vagy harmonizáló hatást gyakorolhatunk a meridiánokra és a csakrákra. Ily módon erősíthető az aura és az energetikai védelem.

Testre permetezés: sebek, viszketés, leégés vagy bőrbetegségek esetén sokkal célszerűbb az adott bőrfelületre permetezni a megfelelő kristályvizet, mint a kristályt a testrészre helyezni.

Lemosás: a kristályvízzel való lemosás tisztítja és erősíti a bőrt és a szöveteket. A Felhasznált kő fajtája szerint kifejthetünk a keringést serkentő, salaktalanító, méregtelenítő, anyagcsere-serkentő vagy regeneráló hatást.

Borogatás: a kristályvizeket sebek é sérülések (rándulás, zúzódás), hegesedés, gyulladások és izomgyörcsök esetén borogatásként is használhatjuk.

Fürdővízhez keverve: az intenzív hatású kristályvizet közvetlenül fürdés előtt keverjük a fürdővízhez, így az fürdés közben fejti ki lazító, tisztító, élénkítő, vidító vagy érzéki hatását – mindig aszerint, hogy milyen kőből készült.

Vanita tipp: ha szeretnél otthon kristályvizet készíteni, ITT elolvashatod, hogyan kell.

Forrás: Michael Gienger – Joachim Goebel - Kristályvíz

Fotó: Pinterest