Vanita - a kristályszappan

Csillagjegyed szerint

Lelki problémád szerint

Bőrproblémád szerint

Himalaya só

Az őstengerek kiszáradásakor keletkezett Himalaya só többmillió éves napfényt és energiát tárol magában. A testet dörzsölve kitűnő hidratáló, salaktalanító és narancsbőr elleni hatású. Himalaya só, az egészséges, lúgosító só, az élet sója. Képes szinte az összes szükséges anyagot magában foglalni ami az élethez kell. 84 féle ásványi anyagot tartalmaz!

A sima só, amit mi asztali sónak (étkezési sónak, konyhasónak) hívunk, egy kilúgozott, többi ásványi anyagától megfosztott “melléktermék”. A nátriumon és klorid ionon kívül semmilyen más ásványi anyagot nem tartalmaz. 

A Himalaya só többmillió éves napfényt és energiát tárol magában. Az őstengerek kiszáradásakor keletkezett, több, mint 220 millió éve.

A Himalaya hegység rendkívüli nyomásviszonyai következtében a sót alkotó ásványi anyagok egyenleges, kristályos struktúrákba rendeződtek, melynek bioenergetikailag igen kedvező a hatása. A hegység kiemelkedésével a sóréteg a földfelszín közelébe került, így napjainkban kb. 400-600 méter mélységben található, a mai káros környezeti hatásoktól védetten, abszolút természetes formában. Bányászata kézzel történik, bárminemű ipari beavatkozástól mentes. Bányászása után kézzel törik kisebb darabokra, megtisztítják, és a napon szárítják.