Vanita - a kristályszappan

Csillagjegyed szerint

Lelki problémád szerint

Bőrproblémád szerint

Hegyikristály

A hegyikristály a tökéletesség, a tisztaság és a szeretet szimbóluma. Megmutatja, hogyan legyünk alázatosak. A hegyi kristály egy gyógyító kristály, amely jó gondolatokat és szelíd erőt sugároz. Hatásos a teljes testre és harmonikusan oldja fel valamennyi terület blokádjait.

Hatása a testedre

Sok szervre van hatással és mindenhol használható, ahol tisztulás megy végbe, gyomor- és bélproblémáknál, segít az érzéstelen vagy süket testrészeket újra aktivizálni, hatékony lehet láz esetén is. Negatív energia, elektroszmog, vízér, blokádok, émelygés, negatív sejtfejlődés ellen. A hegyikristály segíthet a rosszullét ellen, ami gyerekeknél gyakran fellép autózáskor. Szabályozza a keringést, regenerálja az idegrendszert. Menstruációnál, influenzánál új energiát adhat. Éppolyan jó hatása lehet fejfájásnál, porckorong-problémánál, szívinfarktusnál és szem-panaszoknál, mint pajzsmirigy – megbetegedéseknél, bőrbetegségeknél, hátfájdalmaknál, emésztési problémáknál és túlsúlynál. Hatásos vérzéscsillapító, megtisztítja az ereket a lerakódásoktól, mely az egészségünket veszélyezteti. Így javíthatunk a hegyikristály rendszeres használatával szívpanaszokon, magas vérnyomáson, illetve az oxigénellátással kapcsolatos problémákon. A hegyikristály vitalizál, ezenkívül jó a bőrre, hajra, körmökre, csontokra is.

Segít lelki harmóniád megteremtésében

A hegyikristály olyan gyógyító kristály, amely jó gondolatokat és szelíd erőt sugároz. Hatásos a teljes testre és harmonikusan oldja fel valamennyi terület blokádjait, felszabadít a stressz alól. Több figyelmességet és érzékenységet eredményez a partnerkapcsolatban. Segít a problémákat egyszerű módon megoldani. Feloldja az energiablokkokat. A hegyikristály a tiszta értelem köve. Megadja a testnek azt, amire pontosan szüksége van. Segít a hideg részeken, illetve a túláradó energiát is szabályozni lehet vele. Stabilizálja és megtisztítja az aurát.