Vanita - a kristályszappan

Csillagjegyed szerint

Lelki problémád szerint

Bőrproblémád szerint

Gerániumolaj

A gerániumolaj jótékony segítő minden bőrtípus regenerálásában a faggyútermelődést pozitívan befolyásolja, ezáltal kiváló ellenszere a pattanásos, száraz bőrnek, de cellulitisz ellen is bevethető.

Hatása a testedre

A geránium a leghatásosabb egyensúlyba hozó, harmonizáló, kiegyensúlyozó olaj enyhén citromos, lágyan virágos és gyógynövényes illatával. Minden bőrtípusra használható fertőzés- és gyulladásgátló hatással rendelkezik, ezért találjuk meg számos bőrápoló készítményben. Mivel felgyorsítja a sebgyógyulást, ezért égési sérülések kezelésére, sebekre alkalmas lemosó és borogatásként használható. A pattanásokat hatékonyan kezeli. A geránium jó hatással van a száraz, öregedő bőrre is. Alkalmazzák bőrélősködők ellen bedörzsölő és lemosóként is. Az egyik leghasznosabb illóolaj a nyirokrendszer méregtelenítésére és a narancsbőr csökkentésére. Kiváló dezodoráló, mind a személyes higiénia, mind a légfrissítők terén.

Segít lelki harmóniád megteremtésében

A gerániumolaj alapvetően harmonizál, elősegíti a nyugalmi állapot helyre állítását, továbbá a biztonságot ad és kényelemérzetet nyújt, finoman élénkít és kiegyensúlyoz. Csillapítja a túlzott hangulatingadozást. A geránium olaj egyensúlyba hozza a hormontermelést, valamint antidepresszáns és élénkítő hatású is.

FONTOS! A túlságosan érzékeny bőrt esetleg irritálhatja.