Vanita - a kristályszappan

Töltődj fel életerővel!

A hétre 3 olyan kristályvíz-keveréket hoztam, amelyek a tisztulásban, a megújulásban, a védettség és a felszabadultság érzésének elérésében lesz a segítségedre, és még életerővel is feltöltenek. Ismerd meg a krizopráz, az óceánachát, az opalit, a térképjáspis, a fekete turmalin (sörl), az akvamarin és a szárdonix titkát.

Tisztulás és megújulás: kripopráz, óceánachát és opalit vagy térképjáspis

Ez a kvarc-szilikát-keverék olyan, mint egy tavaszi nagytakarítás: a leghatásosabb méregtelenítő kristályként ismert krizoprázt kombináljuk a szöveteket tisztító opalittal vagy térképjáspissal (egyikük is elegendő), valamint a sejtek tápanyagellátását és salaktalanítását elősegítő, a nyirokkeringést serkentő óceánacháttal. Ez a keverék hatékonyabban, mégis enyhébb lefolyással végzi a szervezet teljes méregtelenítését és salaktalanítását, mint a krizopráz egymagában. Alkalmas a felhalmozódott salakanyagok miatt kialakult betegségek kezelésére, sőt a rákos megbetegedésekből vaó felgyógyulás elősegítésére is. A salaktalanítást lelki szinten is végzi: véget vet a frusztráltságnak, a konfliktusoknak, a szomorúságnak, a levertségnek és a haragnak. A méregtelenítő folyamat kezdetben hangulat- és kedélyingadozással járhat, amit a gyógyulás jeleként kell értékelni.

Védettség és felszabadultság: ametiszt, hegyikristály és fekete turmalin (sörl)

A „védőkeveréket” általában szórófejes üvegből permetezzük az aurába (a test körül). Mivel megszabadít a megrögzöttségektől (ametiszt), semlegesíti a zavarokat (sörl) és helyreállítja, illetve segít megtartani a szellemi tisztaságot (hegyikristály), ez a kvarc-szilikát-keverék valóban kiemelkedő védelmet biztosít. Éberré és tudatossá tesz, segít kivédeni és feldolgozni a negatív befolyásokat. Kis adagokban belsőleg alkalmazva serkenti a bélműködést, megszünteti a hasmenést és a székrekedést.

Éles érzékek és életerő: akvamarin, hegyikristály és szárdonix

Az akvamarin által biztosított széles látókör, a hegyikristály világossága és a szárdonix által élesebbé tett érzékek miatt ezt a szilikátokból és kvarcokból álló keveréket a tudatosság, az érzékekés és a felismerés elixírjének tartjuk. Egyszerre tesz igyekvővé és következetessé (akvamarin), élénkké és mozgékonnyá (hegyikristály), erényessé és tettre késszé (szárdonix), aminek hatására a felismerések közvetlenül tettekre válthatók. Ennek megfelelően testileg is erővel tölt el: kitartóvá tesz, javítja a vérellátást és gyorsítja a regenerálódást, erősíti a vesét és a hólyagot, továbbá segíti az érzékszervek működését.

Jövő héten 3 olyan keveréket hozok, amelyeknek az érzékiségben, a szépségben, a stabilitásban, az erősítésben, a gondtalanságban és a türelemben lesz nagy szerepük. Addig is, ha szeretnél otthon kristályvizet készíteni, ITT elolvashatod, hogyan kell.

Forrás: Michael Gienger – Joachim Goebel - Kristályvíz

Fotó: healthfitmagazine.com