Vanita - a kristályszappan

Élj boldogabban, tanulj hatékonyabban!

A mostani 3 kristályvíz-keverék több mindenben is a segítségedre lehet. Egyikük segít, hogy jó kapcsolatot tudj kialakítani a környezetedben, egy másik a tanulásban, az összpontosításban lesz a segítségedre és a harmadik pedig abban támogat, hogy testileg-lelkileg élvezni tudd az életet.

Életerő és őszinteség: szodalit és hegyikristály

Az igazságkeresés-, az idealizmus és az önmagunk iránti hűség (szodalit) egyesül a világossággal, a tudatossággal és a pontos érzékeléssel (hegyikristály). Ez a kvarc-szilikát-keverék segít következetesen, ám a környezetünkkel is jó viszonyt fenntartva a saját utunkat járni. Így az élet szabadon áramolhat és ebből adódóan a folyadék áramlása is javul a szervezetben. Erősödik a vese és a hólyag, könnyebbé válik a folyadékbevitel, mivel ez a keverék visszaadja a természetes szomjúságérzetet. Emellett segít a szemszárazságon, a kiszáradt nyálkahártyán, a száraz bőröm és általában a folyadékhiányon (dehidráció), illetve annak következményein.

Boldogság és életöröm: nemesopál, napkő és aranytopáz

Ez a három szilikátból álló keverék segít élvezni az életet. Egyesíti magában a nemesopál derűjét és életörömét, a napkő bizakodását és optimizmusát, valamint az arnyatopáz öntudatosságát s önbizalmát. Elejét veszi a levertségnek, a szomorúságnak és a csüggedésnek, segít az életet lelkesen és ötletesen élni. Testileg fokozza a termékenységet és kiváló hatással van a cukorbetegségre, az anyagcserezavarokra, az emésztési problémákra és az idegi bántalmakra.

Tanulás és összpontosítás: krizoberill, gyémánt és fluorit

Internzív keverék, amely a gyors felfogóképességet erősíti. A krizoberill az összpontosításra, a fegyelemre és a figyelemre, a gyémánt a kitartásra, az éberségre és a felismerésre, a fluorit pedig az érdeklődésre, a tanulási képességre és a gyors felfogóképességre hat jótékonyan. A villámgyors felfogást és a váratlan események megértését éppúgy segíti, mint az átfogó anyagok szisztematikus megtanulását. Testileg támogatja az agyféltekék egyensúlyát, a koordinációt, a kézügyességet és a beszédkészséget. Emellett erősíti az idegeket és az érzékszerveket.

Jövő héten 3 olyan keveréket hozok, amelyek a romantikában, a szorongások legyőzésében és a bőr megújításában lehetnek a segítségedre. Addig is, ha szeretnél otthon kristályvizet készíteni, ITT elolvashatod, hogyan kell.

Forrás: Michael Gienger – Joachim Goebel - Kristályvíz

Fotó: sparkchange