Vanita - a kristályszappan

Csillagjegyed szerint

Lelki problémád szerint

Bőrproblémád szerint

Argánolaj

Az argánolaj “Marokkó folyékony aranya” több E-vitamint tartalmaz az olívaolajnál és természetes antioxidánsként felveszi a harcot a szabadgyökök ellen. Rendkívül gazdag telítetlen zsírsavakban, amelyek jótékony hatással vannak a bőr természetes védőrétegére, ezenfelül kiváló bőrfeszesítő hatással is bír.

Hatása a testedre

Az argánolaj őshazája Marokkó. Az argánfa terméséből préselik, elsősorban a bőr természetes zsírrétegének helyreállításához, a bőrpír csökkentéséhez, hidratálásához használjuk, de pozitív hatással van a finom ráncokra és az ekcémára is. Az olaj rendkívül gazdag a bőr puhaságát és természetes védőrétegét támogató, feszesítő és a szabadgyökök ellen védő összetevőkben. 

A telítetlen zsírsavaknak köszönhetően az argánolaj táplálja a száraz, repedezett bőrt, ugyanakkor eredményesen veszi fel a harcot a terhességi csíkok, striák ellen. Rendszeres használatával halványíthatjuk a régi hegeket, de hatékonyan alkalmazhatjuk a faggyútermelés szabályozására is, hiszen a többi olajjal ellentétben nem tömíti el a pórusokat. Gazdag E-vitamin tartalma az ekcéma, a pikkelysömör és a legkülönbözőbb bőrbetegségek kezelésére teszi alkalmassá.

Segít lelki harmóniád megteremtésében

Az aranysárga színű, jellegzetes illatú argánolaj értékes telítetlen zsírsav tartalma, bőrre kifejtett jótékony hatása, valamint számos kiemelkedő tulajdonsága miatt kapta a „Folyékony arany” nevet. Felüdíti a testet, lelket egyaránt.