Vanita - a kristályszappan

Aki tudja mi a szappanba való

Bálintné Czírják Mónika - Akitől a szakértői tanácsokat kapjuk, és akinek a hivatalos EU engedélyeinket is köszönhetjük.

Mónika sokat segített és segít jelenleg is, hogy Te garantáltan magas minőségű és kiváló alapanyagokból készült Vanita szappanokat használhass. Ismerd meg Mónika szakértői pályáját:

„A debreceni Vegyipari Szakközépiskola, majd a Kossuth Lajos Tudományegyetem vegyész szakának elvégzése után a gyógyszeriparban, majd a vízvizsgálatok területén gyűjtöttem tapasztalatokat az elmúlt 20 évben.

Néhány éve a ‘Fűben-fában orvosság’ elvét mindig is szem előtt tartva a természetes, ill. natúr kozmetikumok területén hasznosítom ipari és analitikai tapasztalataimat. Készítem és használom is ezeket a kozmetikumokat. Tevékenységem mára kibővült a kozmetikum-készítő műhelyek kialakításában, engedélyeztetésében való közreműködéssel, a termékpaletták összeállításában és a termékek vizsgálatával, engedélyeztetésével kapcsolatos tanácsadással, valamint az uniós regisztrációhoz szükséges dokumentumok készítésével.

Ezáltal sok hasznos segítséget tudok nyújtani a készítőknek/gyártóknak a folyamatok, eljárások sűrűjében.”