Vanita - a kristályszappan

Acai bogyós prémium krémszappan

Acai bogyós prémium krémszappan tulajdonságai

Az amazóniai bennszülöttek az “élet fájaként” tisztelték az acaibogyót, a belőle készült italnak varázserőt tulajdonítottak teljesítményfokozó hatásának köszönhetően. Az acai bogyó bolygónk tökéletes gyümölcsének is nevezhető, a legjobb antioxidáns. Nagyon gazdag tápanyagokban, csodaszere a tápanyaghiányos bőrnek és bőrfiatalító. Az ilang-ilang olajjal együtt antiszeptikus, gyulladást csökkentő hatású. Az acai bogyó olyan egyedi aminósav kombinációt tartalmaz, amely szinte tökéletes az egészséget tekintve. Az aminósavak segítik az izmok regenerációját, fejlődését, szükségesek az állóképességhez és az izmok ellátásához.

Kristályok által energetizált vízzel és kizárólag természetes növényi alapanyagokból készül.

Súlya: 100 g +/- 10% (Kézzel készítjük a szappanokat, ezért 10% eltérés lehetséges a súlyában). 

Mérete: 2,3 cm vastag, 7,0 cm átmérőjű +/- 1-2 mm (Kézzel készítjük a szappanokat, ezért 1-2 mm eltérés lehetséges a méretében).

Szavatossági idő: 3 év

Összetevők: szappanosított kókusz-, pálma-, napraforgó-, oliva olaj, kristályok által energetizát víz (acai bogyó) glicerin*, búzaliszt, ilang-ilang olaj, vas-oxid (vörös), benzyl-benzoate**, benzyl-salycilate**, linalool**, isoeugenol**, farnesol**, geraniol**, eugenol**


* Szappanosodás során természetes módon keletkezik.

** Az illóolaj természetes összetevői.

Az összetevőkről bővebben ITT olvashatsz!